آدرس : استان فارس - شهرستان پاسارگاد - علی آباد کمین
این یک وبسایت با موضوع بسیج وبسیجی میباشد که علاوه بر بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج شهید استقامت برای عموم مردم نیز قابل استفاده میباشد.
شما میتوانید با عضویت در این سایت هر مطلبی که دوست دارید در همین سایت با اسم خودتان ارسال کنید.
تغذیهی درست یکی از شاه کلیدهای تقویت حافظه و بالا بردن تمرکز است. برای همین لازم است در این فصل که باید مطالب زیادی را به خاطر بسپارید و تمرکز بالایی داشته باشید حواستان به محتویات بشقابهایتان باشد.
فصل امتحانات است و دوباره همه به تکاپو افتادهاند. برای خیلی از دانش آموزان و دانشجویان فصل امتحان یعنی استرس، دلهره و کار سخت. اما راههایی وجود دارد که شب امتحان به آن وحشتناکیها هم که بعضیها فکر میکنند نباشد. این که به موقع درس بخوانید و همه چیز را به شب امتحان موکول نکنید. استراحت کافی داشته باشید. کمی ورزش کنید تا سرحال شوید. از همه مهمتر اینکه تغذیهی درستی داشته باشید.
در این مطلب به شما میگوییم چه چیزهایی بخورید و چه چیزهایی مصرف نکنید تا این دورهی حساس را با موفقیت بیشتری پشت سر بگذارید. با ما همراه باشید.
تغذیهی درست یکی از شاه کلیدهای تقویت حافظه و بالا بردن تمرکز است. برای همین لازم است در این فصل که باید مطالب زیادی را به خاطر بسپارید و تمرکز بالایی داشته باشید حواستان به محتویات بشقابهایتان باشد. مغز ما بسیار با اشتهاست و برای اینکه درست کار کند به 40 عنصر مغذی نیاز دارد: 15 مادهی معدنی، 8 اسید آمینه، 13 ویتامین و 4 اسیدهای چرب ضروری.
باید بدانید که مغز ما به تنهایی حدود 20 درصد انرژی دریافتی از مواد غذایی را مصرف میکند. زمانی که عناصر مورد نیاز مغز به اندازه کافی دریافت نشود نرون ها یا همان سلولهای عصبی درست کار نمیکند و در نتیجه حافظهی شما هم ضعیفتر میشود. به بیان دیگر مدام شکایت میکنید هر چه میخوانید یادتان میرود. برای جلوگیری از کمبود مواد مغذی مورد نیاز مغز باید تغذیهی متنوعی داشته باشید. ویتامینهای گروه ب(B1، B2، B6، B9، B12)، ویتامینهای A، E، F، C نیز برای عملکرد خوب مغز لازم هستند.
تو این دیار بی رنگی ، میون دلای سنگی نصیب ماها دلتنگی ، نصیب شما پروازه ولی هنوزم برا شهادت یه معبری بازه نسیم شلمچه می بره دلو تا خدا طلائـیه داره هنـوزم بوی شهدا می دونم شب غمها سحر می شه دلامون صاحب بال و پر می شه تو هیئت به خدا ذکر یا حسین برامون توشه ی این سفر می شه حسین حسین سیدالشهدا ****** صمیمی و خاکی ساده ، ولی دلیر و آزاده دلم به پاتون افتاده ، آخه شبیه دریائید می دونه خدا ، که ای شهدا ، فاتح دلهائید امیر دلاتـون پهلوون دریادله رو قمقمه هاتون ذکر یا ابوفاضله می مونه دل من زیر دینتون فدای اون همه شور و شینتون می پیچه میون سنگرای عشق هنوزم نوای یا حسینتون حسین حسین سیدالشهدا ****** تو این روزگار غربت ، تو عصر فراق و غیبت با نور نگاه حضرت ، پاینده می مونه رهبر اون رهبری که داره علم ولایت حیدر بـا نام خمینی بـا یـاد پیـر جماران همیشه سر افراز می مونه شیعه تو جهان تا وقتی دلامون با ولایته مسیر زندگیمون سعادته نداریم از کسی ترس و واهمه خدایا آرزومون شهادته حسین حسین سیدالشهدا ****** با یاد حق ان شاء الله ، حماسه ها داریم در راه دلای همیشه آگاه ، با نور یقین و ایمان به صحنه میان یه بار دیگه با شوری بی پایان تو این نهضتی که شرطشه ولی شناسی چه محشری می شه با حماسه ی سیاسی ولایت عزت و اعتبار ماست جهانی حیرون از اقتدار ماست می مونیم تو خط اول نبرد همیشه پایداری شعار ماست حسین حسین سیدالشهدا ****** گلای یاس تو گلدون ، طراوت صبح و بارون با یاکریمای ایوون ، دارن نوای خوش عهدی می دن بشارت به زودی زود میاد آقام مهدی اونی که به راهش چشم دل داره همیشه با گوشه نگاهش صاحب الزّمانی می شه می دونم یه روزی از همین روزاست تو دستش ذوالفقار شیرخداست میاد با علم ماه علقمه رو دوشش بیرق سرخ کربلاست حسین حسین سیدالشهدا شاعر : یوسف رحیمی
امتحان.. امتحان، باز هم امتحان شروع شد، اغلب دانش آموزان در ایام امتحانات چنان دچار اضطراب، تشویش، نگرانی و هیجانات ناخوشایند می شوند که برخی از آنان مبتلا به آشفتگی معده، سرگیجه، بی اشتهائی، بی خوابی، حالت تهوع، تپش قلب، ضعف و تنگی نفس می گردند. همچنین، در مواردی که امتحان به صورت شفاهی از دانش آموز گرفته می شود، ممکن است علائمی از لکنت زبان های عصبی، خشکی دهان و عرق کردن بیش از اندازه را نیز به همراه داشته باشد.
به طور کلی، اضطراب امتحان حاصل استرس های محیطی، فشارهای روانی منفی و ضعف خودپنداری دانش آموز درباره استعداد و توانائی یادگیری او است که موجب عدم تمرکز، آشفتگی ذهنی، ارزیابی غلط، واکنش های ناخوشایند جسمانی و افت تحصیلی او می شود.
شیوع اضطراب امتحان
کودکان از ابتدای ورود به مدرسه و زمانی که کلاس اول را شروع می کنند، هیچ ترس و دلهره ای از امتحان و آزمون های کلاس ندارند و روز امتحان برای آنها هیچ تفاوتی با دیگر روزهای مدرسه ندارد، اما متأسفانه برای آنها هیچ تفاوتی با دیگر روزهای مدرسه ندارد.
اما متأسفانه والدین، مربیان، آموزگاران، هم کلاسی ها و دیگر اطرافیان هسند که کودکان را نسبت به امتحان آشفته و پریشان می کنند، تا حدی که در سال های بعدی تحصیلی دچار چنان اضطرابی می شوند که گاهی از درس و کلاس و مدرسه هم بیزار می گردند. داشتن کمی اضطراب در روزهای امتحان لازم و طبیعی است، زیرا موجب حرکت، نشاط، پویائی و انگیزه دانش آموز برای یادگیری و درس خواندن می شود.
اما اگر این اضطراب و نگرانی از حد عادی خود تجاوز کند، باعث نا توانی و ضعف دانش آ موز، فراموش کاری های زودگذر، خطاهای ادراکی، حواس پرتی، درگیری های ذهنی، عدم تمرکز، هیجان بیش از اندازه و به دنبال آن کاهش عملکرد تحصیلی او می شود. اضطراب امتحان معمولاً بین سنین ۱۱ ۱۰ سالگی، یعنی زمانی که دانش آموزان در مقطع ابتدائی درس می خوانند، آغاز می شود و چنانچه درصدد مقابله و رویاروئی با آن برنیایند، با بالا رفتن مقطع تحصیلی آنان، افزایش می یابد.